Brownies
voor 24 kleine brownies
40 g tarwebloem
60 g cacao poeder
300 g suiker
125g fijngehakte pecannoten-walnoten-hazelnoten (optioneel)
250 g pure chocolade stukjes gehakt (optioneel)
250 g gesmolten boter
4 tl vanille-essence
4 eieren losgeklopt
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. vet een rechthoekige vorm in van 20 bij 30 cm in en bekleed met bakpapier. (Ik doe het in een lage ovenschaal, geen idee van de maten maar dat werkt ook prima.)
2. Zeef de bloem met het cacaopoeder in een kom en schep er de suiker, noten en chocolade doorheen. Meng en maak een kuiltje.
3. Doe de boter, vanille en eieren in het kuiltje en roer erdoorheen. Schep het beslag in de vormen strijk de bovenkant glad en bak 50 min. (de koek is dan nog wat plakkerig aan de binnenkant) Zet minstens 2 uur in de koelkast en snij hem daarna pas in stukjes.
voor 24 kleine brownies
40 g tarwebloem
60 g cacao poeder
300 g suiker
125g fijngehakte pecannoten-walnoten-hazelnoten (optioneel)
250 g pure chocolade stukjes gehakt (optioneel)
250 g gesmolten boter
4 tl vanille-essence
4 eieren losgeklopt
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. vet een rechthoekige vorm in van 20 bij 30 cm in en bekleed met bakpapier. (Ik doe het in een lage ovenschaal, geen idee van de maten maar dat werkt ook prima.)
2. Zeef de bloem met het cacaopoeder in een kom en schep er de suiker, noten en chocolade doorheen. Meng en maak een kuiltje.
3. Doe de boter, vanille en eieren in het kuiltje en roer erdoorheen. Schep het beslag in de vormen strijk de bovenkant glad en bak 50 min. (de koek is dan nog wat plakkerig aan de binnenkant) Zet minstens 2 uur in de koelkast en snij hem daarna pas in stukjes.
Ze moeten het niet van hun uiterlijk hebben, maar ze smaken echt heerlijk! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten